Om oss

SKKF.org har mångårig historik som föredetta hem till Svenska Kroppkultursförbundet. SKKF var ett idrottsförbund i Sverige som främjade, utvecklade och administrerade svensk bodybuilding och fitness. Organisation är idag en del av Svenska Bodybuilding & Fitnessförbundet (SBFF).

I samband med att Svenska Kroppskultursförbundet gick vidare som organisation och blev en del av IFBB (senare SBFF), fortsatte SKKF.org som plattform i samma anda, att främja svensk bodybuilding och fitness, men ej som förbund utan som en fristående och oberoende digital publikation med sitt främsta syfte att bättra kunskapsnivån om träning online.

Idag publicerar vi på Svensk Kroppskultur & Fitness välresearchade artiklar och recensioner med fokus på evidens från forskning, om framförallt styrketräning, bodybuilding, fitness, kost och träningsutrustning – allt för att ge dig som styrketränare/bodybuilder/fitness-utövare bra förutsättningar att lyckas på din träningsresa.

Vårt team

Redaktör

Karolin Pettersson

Karolin Pettersson skriver om fitness på SKKF.org

Epost: karolin.petterson@skkf.org

Journalist/Recensent

Hans Olsson

Epost: hans.olsson@skkf.org

Policies & datahantering

Du hittar vår integritetspolicy & villkor här.

Tekniska frågor skickas till följande epost: admin@skkf.org


Disclaimers:

#1. Innehållet på SKKF.org är ämnat att användas i informations- och utbildningssyfte. Informationen du tilldelas på vår webbplats ersätter inte professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling.

#2. I en del av våra artiklar använder vi så kallade affiliatelänkar till återförsäljare av recenserade produkter. Det innebär att vi kan få en potentiell intäkt om du senare skulle köpa av den återförsäljaren. Det här kostar inte dig som konsument något extra, men möjliggör att vi kan fortsätta producera innehåll på SKKF.org även i framtiden.