Swedish bodybuilding & fitness federation

Ny webbplats, nya licenser

Vi parkerar nu domänen skkf.org till förmån för vår nya sajt ifbbsweden.se. Så här går det till att ansöka om licens 2018.

Varje år tillkommer många nya tävlande i vår kroppskulturgemenskap, så vi passar här på att berättar om hur det går till att skaffa sig en tävlingslicens, steg för steg:
  1. Se till att du har en förening/klubb att tävla för. Om du inte har någon klubb så kan du gå in på ifbbsweden.se och kolla vilka klubbar som registrerat sig för tävlande under 2018. Klicka på klubbnamnet, använd kontaktuppgifterna som du hittar under varje förening och gör en förfrågan till ansvarig i föreningen.
  2. Fyll i och skicka in en komplett licensansökan med alla namn-, person- och kontaktuppgifter. I samband med ansökan betalar du in licensavgiften via vår nya webbshop. Avgiften är på 800 kr (efter den 30 maj tillkommer en extra administrationsavgift på 1 000 kr, så var ute i god tid).
  3. Sist men inte minst; när du väl har din licens klar kan du anmäla dig till den tävling du vill delta i. Inga anmälda utan giltig tävlingslicens kommer upp på arrangörernas anmälningslistor.

2018-01-01
Huvudsponsor
Samarbetspartners
Delta
MM Sports
Swedish Supplements