Swedish bodybuilding & fitness federation

Ordförandens sommaruppdatering

Svenska Kroppskulturförbundets ordförande ger oss en kvick sommaruppdatering kring läget inom förbundet.

Kära vänner,
 
Den klassiska frågan inom sportvärlden är ”hur känns det?”. Den frågan kan bara besvaras med ”mycket bra”. Vi håller på och bygger ett starkare förbund innehållsmässigt och konkurrenskraftigt. Fokus ligger på vårt uppdrag; att främja Bodybuilding- och Fitnessidrotten både nationellt och internationellt. Detta till gagn för våra nuvarande och kommande medlemmar, vi bygger för framtiden!
 
Det är mycket jobb och oftast i det dolda där fritid och annat får lämnas åt sidan, detta visar på ett stort engagemang och intresse för uppdraget och jag bugar och bockar för den styrelse med tillhörande kommittéer jag har förtroendet att nu leda genom denna process. Detta engagemang och gemenskap är något som kännetecknas inom hela förbundet och dess medlemmar, atleter, coacher, domare med flera. Det är min fulla övertygelse att det är få idrotter om ens någon av sådan individuell karaktär vilka har en sådan gemenskap där man stöttar och hjälper varandra som inom vårt förbund. Som vår IFBB-president Rafael Santonja säger – we are family!
 
Vi har haft ett mycket framgångsrikt första halvår med prestationer utöver det vanliga både nationellt och internationellt. Ser vi oss omkring så levererar även våra svenska proffs till fullo, nog för att de inte ingår i vår verksamhet längre som tävlande men man ska minnas att allt startade här i vår gemenskap och det är ju trots allt det målet flertalet har.
 
Nu är sommaren här med allt vad den har att erbjuda, njut och ta tillvara på denna tiden. Ladda batterierna för kommande uppdrag och trevliga tillställningar, sätt mål, fokusera och tänk rätt! Med det vill jag nämna ett uttryck jag tagit till mig vilket torde gälla både privat och idrottsligt:

Oavsett om du tror att du kommer att lyckas eller misslyckas, så kommer du att få rätt! 
 
Som i de flesta klichéer ligger det en sanning i den. Förväntningarna har faktiskt en avgörande betydelse för hur resultatet blir när vi vill uppnå något. Ältar du vad som gick fel senast, vad som kan gå fel i fortsättningen och vad som skulle kunna gå åt helvete privat? Gör inte det! Grubblande och negativt tänkande ökar risken för att misslyckas. Det som hjärnan lägger mycket kraft på anser den per definition också vara både sant och viktigt. Påminn dig istället om allt du redan uppnått och att din resa fram till den här punkten är en turné fylld av framgång.
 
Önskar er alla en fantastisk fin sommar!
 
Vänliga Hälsningar
Niclas Strömqvist
Ordförande SKKF
Ordförandens sommaruppdatering

2017-06-20
Huvudsponsor
Samarbetspartners
Delta
MM Sports
Swedish Supplements