Förbundet för dig som tävlar, har tävlat, ska tävla eller vill veta mer om bodybuilding, classic bodybuilding, women’s physique, men’s physique, bodyfitness, bikini fitness, fitness och athletic fitness.

Tävlingsgrenar som baseras på en av Sveriges största idrottsaktiviteter – styrketräning!

Svenska kroppskulturförbundet

Vilken avslutning på året!

2013-01-22
Ordförandens ledare uppdaterar oss om resultat från VM i CBB och World Cup i BF och AF i Bulgarien samt Junior- och Veteran-VM i Ungern.

De svenska framgångarna i slutet av året går inte av för hackor. Efter ett framgångsrikt NM gick några atleter vidare och några fyllde på truppen till Bulgarien och VM i CBB och World Cup i BF och AF den 23-26 november. På plats fick jag äran att vara en del av den fantastiska sammanhållning som kännetecknar vårt svenska landslag.

Landslagets sista anhalt för året var den 14-17 december i Ungern vid Junior- och Veteran-VM. Jag kunde tyvärr inte närvara själv men fick rapporter via sms och via ett stadigt twitterflöde från Alex Danielsson, som var där både som supporter och press för BODY.

Läs resten av februari månads ledare.
Vilken avslutning på året!
Den svenska truppen till CBB-VM & IFBB World Cup 2012, här med delar av delegationen och dessutom med inlånade norska inslag