Förbundet för dig som tävlar, har tävlat, ska tävla eller vill veta mer om bodybuilding, classic bodybuilding, women’s physique, men’s physique, bodyfitness, bikini fitness, fitness och athletic fitness.

Tävlingsgrenar som baseras på en av Sveriges största idrottsaktiviteter – styrketräning!

Svenska kroppskulturförbundet

Kallelse till årsmötet

2013-02-26
Svenska Kroppskulturförbundet inbjuder distrikt, föreningar och ombud till årsmöte lördag 2 mars på Hotel Park Inn, Solna Centrum, Stockholm.

Kallelse till årsmötet

Svenska Kroppskulturförbundet inbjuder distrikt, föreningar och ombud till årsmöte lördag 2 mars 2012 på  Hotel Park Inn, Solna Centrum, Stockholm. Start 10:00.

Alla intresserade är välkomna att delta, och vi uppmanar redan nu föreningar och distrikt att utse ombud. Utsett ombud ska anmälas till förbundet senast sex veckor innan mötet, men kontakta gärna SKKF så snart som möjligt. Tänk också på att de ombud som ska närvara måste ha stöd från majoriteten av föreningarna i respektive distrikt. 

Har ni synpunkter eller funderingar så hör av er till valberedningens ordförande Maria Eriksson, pm.eriksson@bredband.net.

Motioner och förslag till årsmötet skall vara SKKF tillhanda senast 20 januari 2012. Självklart kan ni höra av er till SKKF ordföranden på per.sundstrom@skkf.org, 070-722 62 65. 

Engagemang för att hjälpa till med förbundets verksamhet behövs alltid, och även vi som sitter i styrelsen behöver motiveras och stimuleras.

Så därför uppmanar vi er allihop som är intresserade av våra sporter och vårt förbund att komma på årsmötet. Även om det då är för sent att lämna in förslag och motioner så kan det finnas möjlighet att presentera nya frågor och diskutera kring dessa. Det vore otroligt roligt att få se lite nya ansikten på vårt årsmöte.